Değerli Meslektaşlarımız,

 Bildiğiniz üzere birkaç gün sonra 21 Şubat Dünya Rehberler Günü’nü kutlayacağız.

İçinde bulunduğumuz koşullar, yürürlüğe konulan genelge ve kısıtlamalar ile salgın döneminde fiziki olarak bir araya gelmemiz ne yazık ki mümkün olamayacak. İşte bu sebeple sizler tarafından seçilmiş temsilciler, yani ARO Yönetimi olarak hem üyelerimize hem de turizm camiasına yararlı olmasını istediğimiz bir program hazırladık.

 

21 Şubat Dünya Rehberler Günü Programı

 

·         19 Şubat Cuma günü saat: 15:00’te yönetim kurulu üyemiz Sayın Atilla Şükrü NİLGÜN ile Antalya Müzesi’nde canlı yayın yaparak evlerimizden Akdeniz Bölgesi’nin en önemli ve zengin müzesini gezme fırsatı bulacağız.

 ·         19 Şubat Cuma günü saat: 20:00’de meslektaşımız Dr. Öğretim Üyesi Sayın Mehmet KÜRKÇÜ ile ülkemizde bulunan ve dünyanın yedi harikası listesinde yer alan “Artemis Tapınağı ve Halikarnas Mozolesi” konulu canlı yayında sizlere konuk olacağız.

 ·         21 Şubat Pazar günü saat 19:00’da turizmde duayen isim Sayın Hüseyin BARANER ile “Pandemi Sürecinde Avrupa ve Türkiye’de Turizm” konulu canlı yayımız ile sizlerle birlikte olacağız.

 ·         21 Şubat Pazar günü saat 21:00’de 1. ve 2. Dönem TUREB Başkanı Sayın A. Zeki APALI ile “Salgın Sürecinde Meslek Kuruluşlarımız ve 2021 Turizmi Hakkında Düşünceler” başlıklı canlı yayınımızı gerçekleştireceğiz.

 21 Şubat Dünya Rehberler Günümüz Kutlu Olsun.

 ARO Yönetim Kurulu